Επικοινώνησε μαζί μας

Σχετικά με tospitimou.gr

Η ιστοσελίδα tospitimou.gr προβάλλει χιλιάδες αγγελίες ακινήτων αποκλειστικά από επαγγελματίες μεσίτες και η δημοσίευση του περιεχομένου γίνεται απευθείας από τα μεσιτικά γραφεία.

Για κάθε διευκρίνιση σχετικά με αγγελία δημοσιευμένη στον ιστότοπο, υπεύθυνος επικοινωνίας είναι το μεσιτικό γραφείο, του οποίου τα στοιχεία βρίσκονται μέσα σε κάθε αγγελία.

Tospitimou.gr δεν διαχειρίζεται ακίνητα και δεν παρέχει μεσιτικές υπηρεσίες. Για αιτήματα επίσκεψης, ζήτησης ή ανάθεσης ακινήτων, αλλά και για οποιαδήποτε μεσιτική πληροφορία και υπηρεσία, μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με οποιονδήποτε επαγγελματία που θα βρεις στον Κατάλογο Μεσιτών.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των αγγελιών φέρει ο αγγελιοδότης που εισήγαγε την αγγελία στο σύστημα και όχι η ιστοσελίδα tospitimou.gr.Επικοινώνησε μαζί μας

*
*
*
*

Θέλεις βοήθεια;

Είσαι επαγγελματίας μεσίτης; Κάνε εγγραφή ως επαγγελματίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση για την πιο στοχευμένη και αποδοτική προβολή του γραφείου σου.

Αν είσαι ιδιώτης και διαθέτεις ακίνητο προς ενοικίαση ή πώληση, σου προτείνουμε να συνεργαστείς με ένα από τα επιλεγμένα μεσιτικά γραφεία της περιοχής που σε ενδιαφέρει. Συμπλήρωσε δωρεάν μια αίτηση ανάθεσης χωρίς καμία δέσμευση.

Ψάχνεις αλλά δε μπορείς να βρεις το ακίνητο που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σου; Ειδοποίησε με μια αίτηση ζήτησης όλους τους μεσίτες της περιοχής για να σε βοηθήσουν.