μεσίτες
Smart House μεσιτικό γραφείο

Smart House

Ηράκλειο Κρήτης

Σταυρόπουλος Π. Λ.Εθνικής Αντιστάσεως 57
Τηλέφωνο

H SH real estate & insurance είναι μια δυναμική εταιρία που ιδρύθηκε το 2010 στο Ηράκλειο Κρήτης και δραστηριοποιείται γύρω απο τις Ασφαλίσεις και το Real Estate.

Eυθύνη αλλα και Δέσμευση μας,είναι η προσφορά υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας ,ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στον πέλατη να επωφεληθεί και να κερδίσει σε χρόνο και χρήμα,κάνοντας τις καλύτερες επιλογές και να καλύψουμε όλες τις ασφαλιστικές και κτηματομεσιτικές ανάγκες του.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού,η εταιρία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες απο την Ευρωπαϊκή και Ελληνική ασφαλιστική αγορά,με έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους και με τεχνολογίες αιχμής, προτείνουμε ουσιαστικές λύσεις που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας.

Στο μεσιτικό τμήμα θα βρείτε εκατοντάδες επιλεγμένα ακίνητα για αγορά η ενοικίαση,που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη.Έμπειροι κτηματομεσίτες ερευνούν συνεχώς την κτηματαγορά Ηρακλειού προτείνοντας τις καλύτερες επιλογές για αγορά-ενοικίαση ακινήτων ,με εχεμύθεια,φερεγγυότητα και αξιοπιστία.

Λ.Εθνικής Αντιστάσεως 57
Ηράκλειο Κρήτης (Ν. Ηρακλείου)