Χρήσιμες συμβουλές

Χρήσιμες συμβουλές

1. Αρχική Σελίδα

Επίλεξε βασική περιοχή για να διαμορφώσεις τα περιεχόμενα της σελίδας (δημοφιλή ακίνητα, τελευταίες αγγελίες, πωλήσεις - ενοικιάσεις κατοικιών και λοιπών ακινήτων, τοπικοί μεσίτες). Αν θέλεις να κάνεις την αναζήτησή σου ακόμα πιο συγκεκριμένη μπορείς να επιλέξεις «Περισσότερα κριτήρια» στην φόρμα αναζήτησης.

2. Αποτελέσματα Αναζήτησης

Στα αποτελέσματα της αναζήτησής σου μπορείς να ταξινομήσεις τις αγγελίες βάσει του κριτηρίου που θεωρείς πιο σημαντικό, όπως τετραγωνικά, τιμή κ.λπ. Για να προχωρήσεις σε νέα αναζήτηση, μπορείς να αλλάξεις τα κριτήριά σου στην κορυφή της σελίδας. Για να δεις τα πλήρη στοιχεία μιας αγγελίας κάνε κλικ στη φωτογραφία της.

Χρησιμοποίησε τα εικονίδια πάνω σε μια αγγελία για να την προσθέσεις στα αγαπημένα ή να κάνεις απόκρυψη. Μπορείς επίσης να εγγραφείς στην υπηρεσία ενημέρωσης μέσω email για νέα ακίνητα που ταιριάζουν στα κριτήρια αναζήτησης ή να αποθηκεύσεις την αναζήτησή σου χρησιμοποιώντας τα εικονίδια στα δεξιά κάτω από την φόρμα αναζήτησης. Όλες οι παραπάνω ενέργειες προϋποθέτουν να έχεις συνδεθεί ως μέλος της υπηρεσίας mytsm. Μπορείς να εγγραφείς στην υπηρεσία εδώ.

3. Λεπτομέρειες Ακινήτου

Στις λεπτομέρειες ακινήτου μπορείς να δεις περισσότερα στοιχεία για το ακίνητο που σε ενδιαφέρει. Από τη σελίδα αυτή μπορείς να επικοινωνήσεις με το μεσιτικό γραφείο που έχει ανεβάσει την αγγελία, χρησιμοποιώντας την αίτηση επίσκεψης στα δεξιά. Μπορείς επίσης να δεις το τηλέφωνο του γραφείου, πατώντας το πλήκτρο «Εμφάνιση τηλεφώνου», εφόσον ο αγγελιοδότης έχει επιλέξει αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας.

4. Αίτηση Επίσκεψης

Μπορείς να συμπληρώσεις αίτηση επίσκεψης στις σελίδες λεπτομερειών ακινήτων. Τα στοιχεία σου θα δρομολογηθούν στον υπεύθυνο μεσίτη, ο οποίος θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σου δώσει περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο και σε περίπτωση που το επιθυμείς θα προγραμματίσετε την επίσκεψή σου σε αυτό.

Χρησιμοποιείς το πεδίο Σημειώσεις για να προσθέσεις πληροφορίες που θα ήθελες να γνωρίζει ο μεσίτης και οι οποίες δεν καλύπτονται από τα υπόλοιπα στοιχεία της σελίδας.

5. Αναζήτηση Επαγγελματικών Χώρων

Μέσω της συγκεκριμένης σελίδας μπορείς να εκτελέσεις σύνθετη αναζήτηση μόνο για επαγγελματικούς χώρους. Στα δεξιά της σελίδας μπορείς να δεις πρόσφατες αγγελίες επαγγελματικών ακινήτων και προτάσεις δημοφιλών επαγγελματικών χώρων.

6. Αναζήτηση Αξιοποιήσιμης Γης

Μέσω της συγκεκριμένης σελίδας μπορείς να εκτελέσεις σύνθετη αναζήτηση μόνο για οικόπεδα, αγροτεμάχια, κ.λπ. Στα δεξιά της σελίδας μπορείς να βρεις πρόσφατες και δημοφιλείς αγγελίες οικοπέδων.

7. Αναζήτηση Λοιπών Ακινήτων

Στη σελίδα λοιπών ακινήτων μπορείς να βρεις ακίνητα που δεν ανήκουν στις άλλες βασικές κατηγορίες, όπως πάρκινγκ, επιχειρήσεις, προκατασκευασμένα, λυόμενα, αέρα και άλλες κατηγορίες.

8. Ανάθεση Ακινήτου

Η ανάθεση ακινήτου είναι μια πρόταση συνεργασίας προς τα μεσιτικά γραφεία. Η τελική συνεργασία και οι όροι αυτής θα συμφωνηθούν κατά την επικοινωνία που θα έχεις με τα γραφεία που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για το ακίνητό σου.

9. Αναζήτηση Μεσιτών

Χρησιμοποίησε τη λίστα μεσιτών για να αναζητήσεις μεσίτες βάσει περιοχής έδρας ή/και επωνυμίας. Αφού επιλέξεις το μεσιτικό γραφείο που σε ενδιαφέρει, μπορείς να δεις τα ακίνητα που προσφέρει μέσω της ειδικά διαμορφωμένης αναζήτησης στο προφίλ του μεσίτη.

10. Αίτηση Ζήτησης

Η αίτηση ζήτησης θα δρομολογηθεί άμεσα στα μεσιτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή που σε ενδιαφέρει. Μόλις βρουν το ακίνητο που θέλεις θα επικοινωνήσουν μαζί σου.

Φρόντισε οι επιλογές στα πεδία «Περιοχή» και «Κατηγορία» να συμφωνούν με αυτά που θα συμπληρώσεις στο πεδίο «Σημειώσεις». Στο πεδίο «Σημειώσεις» μπορείς να προσθέσεις όσες επιπλέον πληροφορίες θεωρείς χρήσιμες για το μεσιτικό γραφείο που θα αναλάβει την αναζήτηση του ακινήτου.